Свинско със сметана
месо по желание
гъби
лук
чесън
сметана
кашкавал
подправки
Запичаме месото в тефлонов тиган и го преместваме в тавичка.
Задушаваме лука, чесъна и гъбите в мазнината от месото, когато поомекнат ги заливаме с около 200 мл бяло вино и оставяме на слаб огън.
След като виното се изпари, изсипваме 250 мл сметана и след като кипне заливаме месото, поръсваме с настърган кашкавал, колкото поеме, и печем до зачервяване.
с промени от: bgkulinar
гъби
лук
чесън
сметана
кашкавал
подправки
Запичаме месото в тефлонов тиган и го преместваме в тавичка.
Задушаваме лука, чесъна и гъбите в мазнината от месото, когато поомекнат ги заливаме с около 200 мл бяло вино и оставяме на слаб огън.
След като виното се изпари, изсипваме 250 мл сметана и след като кипне заливаме месото, поръсваме с настърган кашкавал, колкото поеме, и печем до зачервяване.
с промени от: bgkulinar
Коментари